Jo tack, nog kan vi konstatera att det har varit ett annorlunda år. Här på Readly blickar vi tillbaka till några av de mest minnesvärda stunderna som har definierat 2020, och vi vill bjuda in dig till att göra detsamma. För första gången någonsin introducerar vi Readly Moments – en årlig sammanfattning av tiden ni spenderat hos oss och vad ni har läst allra mest.

 

I våras lanserade vi kampanjen “Tid över? Ta vara på den”. Varför? Jo för att vi vet att det kan vara en riktig kamp att använda sin tid effektivt. Särskilt i en värld av sociala medier, pianospelande kattvideos och oändligt digitalt brus. Vi ville påminna dig (och oss själva) om att det finns alternativ. Att vi kan använda vår fritid för att upptäcka nya intressen, njuta av inspiration eller helt enkelt koppla av medan vi läser om ett av våra favoritämnen. Dessa möjligheter erbjuder Readly via oändligt många välskrivna artiklar från professionella journalister.

 

Enligt vår statistik var det många av er som tog vara på er tid på bästa sätt i år. Scrolla ner för att se vilka Readly-artiklar som lästes allra mest under 2020.

 

 

De mest lästa artiklarna under 2020

Vissa nyckeltrender och ögonblick lyckades verkligen med att hitta sin väg till toppen. Låt oss ta en snabb rundtur genom året 2020.

 

 

 

1. “Valpspecial – checklista”

Fler än någonsin valde att introducera en lurvig ny liten familjemedlem under 2020. Det sägs att hunden är människans bästa vän, så inte är det konstigt att vi har förverkligat våra valpdrömmar just det här året då vi längtat mer än någonsin efter trygghet, kärlek och rutiner. Guider över hur vi tar hand om de små liven på bästa sätt, hur vi lär dem att sitta fint och göra sina behov utomhus, har varit mycket populära.

Läs artikeln

 

 

 

 

 


 

 

 

2. “Bamse – världens starkaste björn”

När dag ut och dag in har spenderats hemma med familjen är vi många som har tagit sällskap av världens starkaste och snällaste björn Bamse, tillsammans med hans trogna följeslagare Lille skutt och Skalman. Att läsa tillsammans med vänner och familjemedlemmar, både hemma och över videosamtal när vi inte kunde ses så ofta som vi ville, blev ett alldeles utmärkt sätt att umgås under 2020.

Läs artikeln

 

 

 

 

 

 


 

 

3. “Årets bästa resmål 2020”

Om det är något vi har längtat efter under 2020 så är det att resa. Att upptäcka långa vackra sandstränder, hisnande natur eller nattlivet i en vibrerande stad. Att flyga har varit svårt men drömma får vi alltid, och det har vi sannerligen gjort mer än någonsin i år genom att bläddra i resereportage med fina bilder på inspirerande platser världen över.

Läs artikeln

 

 

 

 

 

 


 

 

4. “Kom igång – experternas bästa odlingstips”

2020 är året då våra fingrar färgades gröna och våra balkonger fylldes till max med blommor och plantor av alla slag. Visst har det varit ett dystert år, men vi har varit väldigt duktiga på att sätta en guldkant på den grå vardagen genom att starta nya projekt i hemmet – framförallt odling. Hur många har köpt sin första pallkrage i år? Räck upp en hand!

Läs artikeln

 

 

 

 

 


 

 

5. “Reportage – låsningen”

Någonstans känns det som om det här året gett oss mycket tid att reflektera över livet, döden och ödet. Allt fler har spenderat tid på att läsa och fundera över långa och fängslande reportage om människoöden som inte alltid kan förklaras. Det här reportaget om Malin Olsson som hittades mördad på en kyrkogård i Göteborg helt utan spår var ett av de som engagerade många.

Läs artikeln