Lästid: 2 minuter
Appar för digitala magasin har skapat en revolution på tidningsmarknaden. Här är de 7 främsta anledningarna till att allt fler läsare går över till digitala erbjudanden.

 

1.) Spara pengar

Magasinläsare med en eller flera enskilda – och ofta dyra – prenumerationer kommer snabbt upp i en månadskostnad på flera hundra kronor. Med digitala alternativ som Readly kommer man undan betydligt billigare – för bara 99 kronor i månaden kan man läsa, ladda ner och spara över 4000 olika magasin.

 

2.) Vidga vyerna

Readly ger sina användare tillgång till över 4000 nationella och internationella magasin. Förutom att läsa sina favoritmagasin får man med andra ord även chans att utforska andra intressanta områden, lära sig mer om aktuella ämnen och upptäcka nya intressen.

 

3.) Läs offline

Tack vare den integrerade nedladdningsfunktionen kan användarna ladda ner magasin till sin mobiltelefon eller surfplatta för att sedan läsa dem i lugn och ro utan vare sig trådlöst nätverk eller mobildata. En smart lösning för den långa tåg- eller flygresan.

 

4.) Familjekonto

Readlys användare kan dela sitt konto med upp till fyra personer utan extra kostnad. Ett perfekt erbjudande för alla som vill minska familjens totala utgifter eller dela både läsglädjen och kostnaden med sina vänner.

 

5.) Aktuella och tidigare nummer

Readly erbjuder inte bara aktuella utgåvor – här kan användarna även läsa tidigare nummer av sina favoritmagasin. På så sätt behöver man aldrig mer gräma sig över ett saknat nummer eller stressa till affären för att hinna innan tidningen blivit slutsåld.

 

6.) Ingen bindningstid

Till skillnad från traditionella tidningsprenumerationer binder inte Readlys användare upp sig för en längre tid. Man kan när man vill avbeställa nästa månad med några enkla klick och slipper onödigt pappersarbete.

 

7.) Attraktiva erbjudanden

Just nu har alla magasinälskare chansen att prova Readly i en månad för 9 kronor! Klicka här för att läsa mer och prova Readly.